fjelltopp_skapad_bland_sovande_jattar_logo

Om Fjelltopp

Idén till Fjelltopp växte fram under många år med resor till den svenska fjällvärlden. Kärleken till fjällen skapade en stark vilja att skapa samtida hyllningsmotiv, något vi upplevde saknades. 

Efter ett intensivt decennium på designbyråer i Stockholm och arbete med några av världens främsta varumärken blev flytten till Funäsfjällen ett faktum – och Fjelltopp föddes. 

Hantverket &
inspiration

Fjelltopps motiv är alla skapade i fjällen på 860 meters höjd. Vi samlar all inspiration från vår omgivning, från säsongernas färgskiftningar till strukturerna och de öppna vidderna. Vi inspireras av kontrasterna mellan de anlagda skidsystemen och fjällens vilda, ömsom mjuka, ömsom karga natur. Fjelltopp är vår tolkning av den fjällvärld vi omger oss av.

Motiven är från grunden ritade för hand av Mathias. Färgerna direkt hämtade från fjällen.

Vår produkt

Grafiska motiv av utvalda skidorter och fjälltoppar i 50x70cm format, anpassade för inramning. Motiven är skapade i Funäsfjällen och trycks av skickliga Göteborgs Tryckeriet på miljövänligt premiumpapper från Lessebo Bruk. Produkten är omsorgsfullt inslagen i silkespapper och förpackad i stilren papphylsa.

Kontakta oss

Om du har frågor eller önskemål om nya motiv så tveka inte att höra av dig!

Kontakta oss

/Emeli & Mathias

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.