fbpx
fjelltopp_skapad_bland_sovande_jattar_logo

Om Fjelltopp

Idén till Fjelltopp växte fram under många år med resor till den svenska och norska fjällvärlden. Kärleken till fjällen skapade en stark vilja att skapa samtida hyllningsmotiv, något vi upplevde saknades. 

Efter ett intensivt decennium på designbyråer i Stockholm och arbete med några av världens främsta varumärken, blev drömmen om ett annat liv i fjällen äntligen verklig.  Våren 2018 gick flyttlasset till Tänndalen – och Fjelltopp föddes. 

Hantverket &
inspiration

Alla våra motiv är ritade av oss i vår lilla studio i Tänndalen på över 780 meters höjd. Vi samlar all inspiration från vår omgivning. Från säsongernas färgskiftningar till strukturerna och de öppna vidderna. Vi inspireras av kontrasterna mellan de anlagda skidsystemen och fjällens vilda, ömsom mjuka och ömsom karga natur. Fjelltopp är vår tolkning av den fjällvärld vi älskar och omger oss av.

Vår produkt

Grafiska motiv av utvalda skidorter och fjälltoppar och fotoprints med natur och fjällvärden i fokus. Motiven är skapade i Tänndalen och trycks på miljövänligt premiumpapper. Produkten är omsorgsfullt inslagen i silkespapper och förpackad i stilren papphylsa.

Kontakta oss

Om du har frågor eller önskemål om motiv så tveka inte att höra av dig!

KONTAKTA OSS

//Emeli & Mathias

Updating…
  • Du har inga produkter i varukorgen.